Новини
Дозвілля

На Хмельницькій АЕС продовжують екскурсії електромобілем

Дарувати радість і свято людям, особлива місія, до якої долучилася Хмельницька атомна електростанція. Зокрема, напередодні новорічних свят було організовано екскурсійний тур на електромобілі навколо ХАЕС з Дідом Морозом і Снігуронькою. Планувалося, що екскурсії триватимуть кілька днів, проте охочих виявилося так багато, що екскурсійні тури вирішили продовжити.

Пощастило покататися на екологічному транспорті та дізнатися більше про Хмельницьку АЕС родині шепетівчан Петру і Надії та їхньому сину Дем’яну. Дізнавшись про акцію, вони відразу записалися на екскурсію.

«Задоволені подорожжю, почули багато цікавого про Хмельницьку АЕС, її інфраструктуру. Особливо сподобалася, що у такому доступному, святково-казковому форматі відбувалося це дійство», – поділилися емоціями після екскурсії шепетівчани.

До слова, судячи з коментарів у соцмережах, бажаючих проїхатися навколо Хмельницької АЕС насправді було досить багато. І чимало людей залишилися незадоволеними тим, що їм не пощастило увійти в число тих, хто отримав запрошення на святкову екскурсію. Можливо, подібні подорожі на ХАЕС згодом зроблять постійними, аби ніхто не залишився ображеним.

За інформацією пресслужби ХАЕС

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook