Новини
Суспільство

Нового керівника “Хмельницькводоканалу” представили колективу

Тимчасово новий директор комунального підприємства матиме приставку “в.о.”. У “Хмельницькводоканалі” Олександр Новосад працює з літа минулого року. До призначення на посаду керівника підприємства, він був заступником директора з розвитку.

Представили колективу нового керівника сьогодні, 10 січня, на ранковій нараді фахівців. Як повідомили у “Хмельницькводоканалі”, цю місію виконав заступник міського голови Василь Новачок.

Нагадаємо, із попереднім керівником комунального підприємства Віталієм Кавуном пов’язують кримінальну справу, в якій він проходить підозрюваним у привласненні 3,7 мільйона гривень бюджетних коштів. Спочатку директора підприємства було відсторонено від посади, а наприкінці жовтня – звільнено.

Про нового керівника МКП “Хмельницькводоканал” відомо поки що небагато. На сторінці у Фейсбук в особистих даних зазначено, що він народився у Луцьку, навчався у Буковинській державній медичній академії, у Школі бізнесу КІБІТ та опановував секрети контекстної реклами у Школі Тетяни Михальченко. Наразі мешкає у Хмельницькому.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook