Новини
Дозвілля

У Нетішині влаштували виставку сніговиків

Понад три десятки зимових фігурок, завдяки снігу, що щедро посипав Хмельниччину, змайстрували малі та дорослі мешканці Нетішина. В одній з місцевих спільнот цю виставку назвали “міжнародною” та поширили світлини, аби всі охочі могли їх побачити.

Світлини зі сніговиками опублікували у спільноті Мій Нетішин.

У Нетішині вперше проходить міжнародна виставка «Сніговиків», організатором якої небайдужі батьки. На виставці представлено роботи молодів митців з 35 вулиць Нетішина. Організатор виставки Святий Миколай зазначив, що «мета виставки – донести сучасне мистецтво до людей, відірвати їх від буденності”. Усі роботи, що представлені на виставці можна фотографувати, – йдеться у дописі, що супроводжує всі виставлені роботи нетішинців.

Всі сніговики абсолютно різні, кожен – зі своїм “обличчям” та характером. Подекуди зустрічають навіть цілі родини снігових чоловічків.

Нагадаємо, неподалік Хмельницького любителі зимових спусків відкрили для себе нову гірку з довжиною траси близько 400 метрів. Перші відвідувачі вже встигли досхочу накататися на ній у вихідні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook