Новини
Надзвичайні події

У хмельницькій школі завершили пошуки вибухонебезпечних предметів

Протягом трьох годин у школі №6, що у провулку Володимирському, 12 у Хмельницькому, правоохоронці та вибухотехніки шукали небезпечні предмети, повідомлення про закладення яких та про запланований вибух надійшло на адресу Міністерства внутрішніх справ. У поліції відзвітували про результати роботи у навчальному закладі.

Як йдеться у повідомленні поліції Хмельниччини, одразу після отримання повідомлення від МВС, до навчального закладу прибули працівники екстрених служб. Зазвичай це правоохоронці, рятувальники, вибухотехніки, кінологи, медики. Територію оточили, школярів та педколектив евакуювали.

Всього за інформацією правоохоронців, із закладу вивели 680 осіб. Навчальний процес, відповідно, був припинений.

З 10.00 по 13.10 годину працівники поліції обстежили 3808 квадратних метрів приміщень та 2600 квадратних метрів прилеглої території. Жодних вибухонебезпечних предметів чи речовин виявлено не було,зазначають у поліції.

Нагадаємо, вчора ймовірно закладену вибухівку шукали у всіх школах Львова та Черкас. Напередодні подібне повідомлення про замінування надійшло щодо шкіл столиці. У всіх випадках результат – зірваний навчальний процес та відсутність небезпечних предметів на території шкіл.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook