Новини
Погода

Прогноз на 15 січня: штормове попередження на Хмельниччині не скасоване

У суботу, 15 січня, на території області триватиме погіршення погодних умов. Зокрема, за прогнозами синоптиків, відчуватимуться потужні пориви вітру, які сьогодні, 14 січня, вже завдали чимало клопоту мешканцям краю. Разом з тим, вітер трохи розвіє хмари, тож подекуди над Хмельниччиною буде ясне небо.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у суботу буде хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі  1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

15 січня вшановується пам’ять святителя Сильвестра Римського, преподобного Сильвестра Печерського і Серафима Саровського. У минулі часи цього дня було Куряче свято. 15 січня чистили курятники і окурювали їх смолою з оманом.

У Хмельницькому ранкові хмари затримаються до вечора, а потім розсіються. Без опадів. Температура повітря вранці -2 вдень -1, ввечері -1.

У Кам’янці-Подільському небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень 0, ввечері -1.

У Шепетівці з самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці -1 вдень 0, увечері -1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook