Новини
Кримінал

У Хмельницькому на хабарі затримали підприємницю у сфері управління і права

Жінка надавала послуги з юридичного супроводу будівництва. Наразі її підозрюють у тому, що, користуючись своїм становищем, вона вимагала та одержала від представника комерційної структури понад 5 тисяч доларів неправомірної вигоди за «сприяння» у пришвидшенні здачі в експлуатацію об’єкта нерухомості. Правоохоронці затримали підприємницю «на гарячому» під час отримання частини хабаря.

За інформацією пресслужби СБУ у Хмельницькій області, йдеться про налагодження системного механізму одержання неправомірної вигоди за «пришвидшення» процедури здачі в експлуатацію об’єктів нерухомості.

За 5,5 тисячі доларів підприємниця, ймовірно, обіцяла пришвидшити «вирішення» питання реєстрації декларації про готовність до експлуатації об’єкта нерухомості загальною площею  1000 квадратних метрів, розташованого  в Хмельницькому. Затримали її під час отримання другої частини обумовленої суми.

За фактом події відкрите кримінальне провадження. Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Триває слідство  для встановлення усіх, причетних до схеми вимагання осіб.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook