Новини
Інфраструктура

Засніжені салони: хмельничани показали, як виглядають міські тролейбуси взимку

Чергову хвилю обурень та обговорень викликали викладені у мережі фото та відео салонів хмельницьких тролейбусів, засипаних снігом та мало придатних для комфортного перевезення пасажирів. Традиційно одні хмельничани кивають в бік міського голови, вважаючи його винним у тому, що деякі одиниці громадського транспорту у місті далекі від ідеалу, інші ж пропонують подякувати, що є хоча б такі.

Транспортна реформа Хмельницького в одному фото, – так підписали у мережах світлину салону, зроблену в тролейбусі №17. Без пасажирів, але добряче присипаного снігом, очевидно, через погано закритий люк.

У коментарях здебільшого дісталося міському голові: і за транспортну реформу з оновленням парку тролейбусів, яке рухається, на думку хмельничан, надто повільно, і, окремо, за реформу у системі оплати проїзду. Знайшлося в коментарях місце і агресії, і іронії:

Зима все-таки ))

як тут кажуть “ви хочете, щоб вас все одразу почистили?!” Зараз вулиці догорнуть, і в тролейбусах почистять і посиплять)

Посадити в нього мера Хмельницького і цілий день повозити, щоб побачив, а то вони живуть в другій реальності. на жаль!!!

Питання до мера, навіщо така реформа, коли їздять пусті тролейбуси (пільговиків не рахую), а переважна більшість платоспроможних пасажирів перейшла на маршрутки

На що дивляться комунальні служби?😤 Хоч би піском посипали

Але є ж і хороші тролейбуси, нові. А що ви (ті хто пише або фотографує), робите для того, щоб було чисто і охайно?

Саме основне що валідатора почепили.Коли йде дощ в таких тролейбусах всі сидіння мокрі. Їхав в такому тролейбусі з мокрими сидіннями. Зайшли контролери. Попросив виправити ситуацію – витерти сидіння. Вони сказали що таким не займаються. Я сказав що не покажу чи сплатив проїзд якщо не виправлять.Сказали що визвуть поліцію я згодився і сказав що напишу їм скаргу за таке відношення до пасажирів І вони залишаться без премії і разом з ними й водій. Тікали від мене далеко, але й не витерли сидіння. Ось культура обслуговування.Тролейбус з Раково і до Гречан так і їхав з мокрими сидіннями.

Щодо мокрих сидінь, то логічним продовженням цього коментаря стало відео з іншого тролейбусу, в якому вже все було в комплекті – і пасажири, і сніг, який сипався зі стелі їм на голови.

Обговорюючи тролейбуси, свого часу хмельничани пригадували й відсутність у салонах обігрівачів, з якими колись було їздити набагато комфортніше, особливо в морози. І, знову ж таки, понарікали на те, в якому транспорті доводиться їздити, бо “краще погано їхати, ніж добре йти”:

Треба зняти їх всі з рейсів і всі проблеми і не чекайте нових раз в дві години

Зато великогабаритний транспорт, пасажирам надані всі умови для чудового перевезення

І безготівковий це ж – круто

В Дубове не кращі їздять, вже давно пора списати, а не перевозити в них людей!!!

Не так все погано багато хорошого.А буде ще краще все в процесі.

Поки погане стане хорошим – то хороше стане поганим. Все в процесі. Пандуси вже в нових відвалюються)

можна відмовитись від користування таким транспортом…. Але ж краще погано їхати, ніж добре йти))))

Тролейбуси – вбивці! Стукне струмом і не спитає, як звати! Жах!

ви ж розумієте, що це не нормально. Зима зимою, але сніг не у всіх тролейбусах йде. Крім того, будучи в опозиції, його партія жорстко критикувала транспортну систему, перероблені з вантажних маршрутки. А що по факту після 5 років правління?! Кілька нових тролейбусів на заміну старих, а за іншим автопарком догляд не потрібен?!

Без паніки! Це планова обкатка нової моделі тролейбусу “ЗІУ кабріо” (літній варіант). Поки що закупили один екземпляр, який наразі проходить випробування.

Звісно, чимало у Хмельницькому і нових тролейбусів, і капітально відремонтованих, і хмельничани все ще в очікувані пів сотні нових, якими обіцяють суттєво оновити тролейбусний парк у цьому та наступному році. Проте і такі от екземпляри їздять вулицями, і стають тією ложкою дьогтю, що псує чималу бочку межу транспортної інфраструктури міста.

Читайте також: “Тролейбусику, не хворій”: хмельничани відреагували на ремонт в салоні громадського транспорту

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook