Новини
Кримінал

У Хмельницькому та Кам’янці затримали чотирьох осіб з наркотиками

Громадян, в яких при собі були речовини, схожі на наркотичні, затримали нацгвардійці та патрульні Хмельниччини під час патрулювання вулиць у Хмельницькому та Кам’янці-Подільському. Речовини у громадян відібрали та відправили на експертизу, яка встановить їх походження.

Двох осіб із забороненими речовинами зупинили у Кам’янці-Подільському. На вулиці Грушевського увагу екіпажу автомобільного патруля привернув чоловік, який розпивав алкоголь на дитячому майданчику та нецензурно лаявся. На зроблене зауваження не відреагував, тож гвардійці запропонували йому пройти поверхневу перевірку. У чоловіка виявили спресовану зелену речовину рослинного походження вагою близько 8 грамів.

Звернули увагу патрульні-гвардійці на чоловіка, який також вживав алкоголь та поводився агресивно, на вулиці Шевченка. У цього кам’янчанина також виявили речовину зеленого кольору, схожу на наркотичну, приблизною вагою 6 грамів.

Ще троє чоловіків, які поводилися підозріло, трапилися на очі патрульним Хмельниччини та гвардійцям. На проспекті Миру увагу військового наряду привернули двоє осіб на дитячому майданчику, які при появі патрульних почали метушитися. Під час спілкування з молодиками та проведеної поверхневої перевірки з’ясувалося, що в одного з них, 30-річного хмельничанина, був при собі згорток фольги з речовиною рослинного походження зеленого кольору вагою 5 грамів.

На Вінницькому шосе ще одного нервового громадянина зупинили правоохоронці. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у картонній коробці, яка була у чоловіка в руках, поліетиленовий пакет із порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно, наркотичного походження. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановить походження невідомих речовин.

За інформацією пресслужб в/ч 3053 НГУ та патрульної поліції Хмельниччини

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook