Новини
Погода

Прогноз на 3 лютого: на Хмельниччині буде трохи снігу і трохи морозу

Циклон з території Хмельниччини пішов, звільнивши територію краю для стабільної зимової погоди: трохи морозу, трохи тепла і трохи вітру. Сонце майже не показуватиметься з-за хмар, подекуди в області трохи сніжитиме.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології у четвер,3 лютого, в області буде хмарно, вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу  до 2° тепла.

3 лютого вшановується пам’ять преподобного Максима Сповідника і Максима Грека. У давнину була така приказка: “Якщо місяць заковзав, у хмару білий ріг встромив — буде добре жито і борошно в сито” — молодий місяць у хмарах вказував на хороший урожай. А ось ясне небо передвіщало недорід. Яскраво-червоний захід 3 лютого прогнозував морозний ясний завтрашній день; а ясна погода — ранню весну.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Нічний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися. Температура повітря вранці -2, вдень -2, ввечері -5.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вранці йтиме дрібний сніг. Удень та ввечері опадів не очікується. Температура повітря вранці 0, вдень 0, ввечері -2.

У Шепетівці сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. Сніг розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Температура повітря вранці -2, вдень -2, увечері -5.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook