Новини
Погода

Прогноз на 9 лютого: на Хмельниччині буде вітряно

Атмосферні фронти, які прийдуть в Україну з північного заходу Європи, за прогнозами столичних синоптиків, принесуть на захід країни нічні мокрий сніг та дощ. Вдень же суттєвих опадів, в тому числі на Хмельниччині не очікується. Загалом погода буде дещо нагадувати весняну – подекуди стовпчики термометрів знову піднімуть до 6 градусів тепла.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології завтра на території області буде Мінлива хмарність, вночі часом невеликий мокрий сніг з дощем, вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 1°морозу до 4° тепла, вдень 2-7° тепла.

9 лютого відзначається перенесення мощів святителя Івана Златоуста. Цього дня можлива відлига, але недовга. Якщо хмари йдуть проти вітру – на сніг. На снігопад також вказував дим з труби, якщо він стелився землею без вітру.

З ранку до вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Дощ зі снігом закінчиться ще до світанку. Ранок і день минуть без опадів, а ввечері розпочнеться дрібний дощ. Температура повітря вранці +2, вдень +3, ввечері +3.

Протягом дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Уночі можливий дрібний дощ зі снігом. Температура повітря вранці +4, вдень +6, ввечері +6.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Нічний дощ зі снігом закінчиться ще до приходу ранку. Удень опадів не очікується, а ввечері може піти дощ. Температура повітря вранці +2, вдень +4, увечері +2.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook