Новини
Політика

Делегати з Хмельниччини взяли участь у з’їзді партії “УДАР Віталія Кличка”

З’їзд політичної партії “УДАР Віталія Кличка”, що був скликаний з метою визначення пріоритетів діяльності партії, затвердження економічної програми, відбувся 4 лютого у Києві.

Під час свого виступу на відкритті з’їзду лідер партії Віталій Кличко зауважив, що серед завдань партії залишається всебічна підтримка розвитку самоврядування на всіх рівнях, концентрація зусиль на підвищенні обороноздатності країни. На думку лідера партії, центральна влада неправильно розставляє пріоритети в своїй діяльності і замість того, щоб зосереджувати зусилля в час небезпеки вторгнення країни-агресора, здійснює тиск на місцеве самоврядування, зокрема на мерів прикордонних міст.

Я вкотре повторюю – зараз потрібно боротись не один проти одного, нам потрібно боротись за Україну, – наголосив Віталій Кличко.

Керівник виконавчого комітету партії, заступник голови партії Артур Палатний доповів, що партія переживає стадію активного росту, поповнюється прихильниками та активними партійними діячами з усіх куточків України. І вже зараз партія підкріплена потужними політиками, народними депутатами, міськими головами та іншими представниками місцевого самоврядування, зокрема і керівником Хмельницької обласної організації – Олександром Буханевичем, який раніше очолював Хмельницьку обласну державну адміністрацію та є провідним науковцем України у сфері права.

Свої вітання учасникам з’їзду висловили стратегічні міжнародні партнери партії: Карл Неггамер – Федеральний канцлер Австрії, екс-голова Європейської ради Дональд Туск, депутат бундестагу Тільман Кубан, віце-президентка Європейської народної партії у Європарламенті Раса Юнявічене та голова комітету Європарламенту у закордонних справах Ганс-Герт Петтерінг.

Така активна увага зі сторони міжнародних політиків абсолютно обгрунтована, адже Віталій Кличко добре знаний в Європі та користується заслуженою повагою як прогресивний євроорієнтований політик.

Також у з’їзді взяли участь поважні гості – представники українського політикуму. Зокрема, делегатів привітав 5-й президент України Петро Порошенко, колишній генеральний прокурор Юрій Луценко, голова партії “Голос” Кіра Рудик та заступник голови партії “Батьківщина” Сергій Соболєв. Всі вони подякували Віталію Кличку та іншим партійцям за їх активну боротьбу в часи Євромайдану та наголосили на спільності орієнтирів демократичних політичних сил в Україні.

В той же час, Віталій Кличко зауважив, що об’єднуватись політичні партії зараз можуть тільки під одним прапором – прапором України, а “УДАР” прийматиме участь у всіх наступних виборчих процесах тільки самостійно.

Також за ініціативи лідера «УДАРу» Віталія Кличка під час з’їзду партії було ухвалено звернення до керівництва держави, лідерів політичних сил, місцевого самоврядування та громадськості про необхідність скликання Національного форуму єдності України.

Будемо єдиними та сильними всередині країни – будемо сильними ззовні! Тому партія «УДАР» пропонує скликати Національний форум єдності України. Цей Форум має стати платформою єднання держави. Його мета – продемонструвати і суспільству, і всьому світу консолідацію усіх здорових політичних сил навколо захисту країни. Існують проблеми українців, які треба вирішувати разом. Сьогодні свій заклик до консолідації дій я адресую усім, від кого залежить доля країни, – наголосив Віталій Кличко.

Також на з’їзді було презентовано та затверджено економічну програму “Захист. Безпека. Розвиток”, що містить 15 базових кроків, орієнтованих на забезпечення сталого зростання економіки та забезпечення економічної безпеки. Ця програма стала результатом тривалої та плідної співпраці фахівців з різних галузей економіки, що є активними членами політичної партії “УДАР”, зокрема і лідера Хмельницької організації Олександра Буханевича.

Зараз ми активно розбудовуємо партію “УДАР” на Хмельниччині, щодня ми знаходимо нових прихильників, до нас доєднуються нові активні члени партії. Приємно працювати з однодумцями. Вже сьогодні на з’їзді ми представлені дієвою командою, лідерами місцевих організацій, управлінцями та науковцями.  Наша команда брала активну участь в розробці економічного плану дій і мені приємно усвідомлювати, що політична партія “УДАР Віталія Кличка” – це команда однодумців, що, в першу чергу, слідують інтересам держави, – наголосив Олександр Буханевич.

Нагадаємо, відкритий офіс партії “УДАР Віталія Кличка” запрацював у Хмельницькому наприкінці минулого року.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook