Новини
Погода

Прогноз на 17 лютого: на Хмельниччині буде вітряно

Посилення вітру, аж до штормового, прогнозують на завтра синоптики в області. За різними даними пориви вітру досягатимуть 15-20 та 24 метрів на секунду. Дещо пом’якшить неприємні відчуття температура повітря – вдень вона може підняти до 9 градусів тепла. Також можливі дощі.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології в області у четвер, 17 лютого, буде хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень дощ. Вітер південний з переходом на західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 4-9° тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. З середини дня і до його кінця йтиме дощ. Температура повітря вранці +3, вдень +7, ввечері +6.

У Кам’янці-Подільському сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вранці +3, вдень +9, ввечері +7.

У Шепетівці буде хмарно. Йтиме дощ, який удень може посилитися, але до вечора почне слабшати. Температура повітря вранці +4, вдень +6, увечері +5.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook