Новини
Інфраструктура

Нову сучасну школу будуватимуть у селі на Хмельниччині (ФОТО)

На місці старої аварійної школи у селі Писарівка Хмельницького району планують збудувати новий, сучасний навчальний заклад. Про нову школу мешканці села у Війтовецькій громаді мріяли не один рік. І тепер, схоже, їхня мрія почала втілюватися у життя.

Днями, спільними зусиллями Війтовецької селищної ради, КП “Громадське”, працівників Писарівської ЗОШ, працівників інших закладів освіти та установ громади розпочато демонтаж старого, аварійного, приміщення Писарівської ЗОШ. Незабаром на цьому ж місці з’явиться нова сучасна красуня-школа, про яку кілька десятиліть мріяли писарівчани,йдеться у повідомленні на сторінці Війтовецької об’єднаної тергромади.

Нова загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів у селі Писарівка, що має з’явитися на місці старої, розрахована на 250 учнів. Реалізовуватися проєкт буде в рамках “Великого будівництва” протягом 2 років.

Як зазначили у тергромаді, розробником проєкту нової школи став Валерій Шпак, уродженець села Писарівка. Як виглядала стара школа, у громаді не показали, а от проєкт нової вражає, адже він зовсім не схожий на типовий.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook