Новини
Інфраструктура

На Шепетівщині питання ремонту Судилківського мосту зрушило з “мертвої точки”

Проблема не одного десятка років нарешті почала вирішуватися. Завдяки сприянню народного депутата України від «Слуги Народу» Олексія Жмеренецького Шепетівська громада вже отримала 1,5 мільйони гривень з фонду соціально-економічного розвитку на виготовлення проєктно-кошторисної документації для капітального ремонту цього об’єкту.

Питання ремонту Судилківського мосту надзвичайно серйозне та гостро стоїть на порядку денному шепетівчан вже багато десятків років. На жаль, жодна попередня влада, окрім багатослів’я, так і не змогла розпочати виконання своїх обіцянок. Сьогодні ж покладено великий початок на шляху до ремонту шляхопроводу, і першим важливим кроком є виготовлення дороговартісної будівельної документації об’єкту.

Це питання, завдяки народному депутату України, перебуває на особливому контролі – як в області, так і в профільних міністерствах. Шляхопровід був побудований ще у 1976 році на перетині вулиці Судилківська та 10 колій залізниці, поблизу ст. Шепетівка-Подільська, і є невіддільною частиною територіальної автомобільної дороги Т-23-09 «Шепетівка – Чуднів – Бердичів», з’єднує дві частини міста, надає можливість екстреним і аварійним службам оперативно та вчасно реагувати на виклики і надзвичайні ситуації. Автошлях з’єднує населені пункти Шепетівщини і Полонщини з центром новоутвореного Шепетівського району Хмельницької області.

Я роблю все можливе для того, щоб міст був відремонтований, щоб ніхто не постраждав. Міст ледве стоїть і це не мої гіперболи, а реальність. Саме тому звернувся до парламенту з проханням виділити додаткові кошти з державного бюджету для реалізації проєкту, – зазначив Олексій Жмеренецький.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook