Новини
Увага!

На Хмельниччині навчальні заклади переводять на дистанційний режим

Повідомлення про зміну режиму навчання почали оприлюднювати у громадах області. Визначилися офіційно наразі у Хмельницькому, Славуті та Шепетівці.

Шановні хмельничани! У зв’язку із напруженою ситуацією в країні сьогодні заклади освіти (школи і дитячі садочки) працюють у дистанційному режимі. Про зміни буде повідомлено, – повідомили у Хмельницькій міській раді.

Шановні жителі Славутської міської громади! У зв’язку з початком відкритої збройної агресії Росії просимо зберігати спокій та по можливості залишатися вдома! З сьогоднішнього дня і до окремого рішення садочки та школи громади працювати не будуть! – повідомили у Славуті.

Загальноосвітні заклади продовжують навчатися дистанційно, садочки відсьогодні лишаються вдома. Всі решта працюють у звичайному режимі. Виконавчий комітет функціонує у посиленому режимі, на місці, за умови змін ситуації будемо повідомляти оперативно журналістів, – повідомили у Шепетівці.

За інформацією Державної прикордонної служби України близько 5.00 державний кордон України на ділянці з Російською Федерацією та Республікою Білорусь піддався атаці з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю. Атаки на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї. Це відбувається в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей.Крім того, атака відбувається з ТОТ АР Крим.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook