Новини
Увага!

Мешканців Хмельниччини просять перевіряти газопроводи на наявність ворожих міток

Наразі “Хмельницькгаз” працює у посиленому режимі. Працівники компанії цілодобово обстежують газові мережі по всій області. Однак, охопити всі мережі водночас непросто. Тому по допомогу звертаються до мешканців області.

Заради безпеки людей та збереження газопроводів – просимо всіх бути пильними та звертати увагу на газорозподільні мережі, будівлі ГРП та ШРП на предмет наявності міток/маячків ворога та підозрілих предметів. Якщо ви побачили мітку на газових мережах – ВІДРАЗУ повідомляйте про це за номерами 104 та 102, – йдеться у повідомленні товариства.

Позначки радять замащувати землею, глиною тощо. Наліпки – зривати. Від цього залежить безпека людей, безаварійне та безперебійне газопостачання.

Також у “Хмельницькгаз” наголошують, що УСІ працівники служби одягнені у спецодяг підприємства та мають службові посвідчення працівника АТ “Хмельницькгаз”.

Нагадаємо, позначки можуть наносити не лише на газопроводи, а й на дороги, будинки, траву тощо. Їх також потрібно знищувати та інформувати правоохоронців через спеціально створений чат-бот.

За інформацією АТ “Хмельницькгаз”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook