Новини
Увага!

У всій Хмельницькій області оголошували повітряну тривогу

У всіх містах та громадах Хмельницької області практично одночасно повідомили про повітряну тривогу та закликали людей спуститися в укриття. Щоправда, не всім хмельничанам та мешканцям області вдалося це зробити.

У багатьох мікрорайонах міста люди сирену, яка мала би сповістити про повітряну загрозу о 15.40, не почули. Скаржилися на те, що не чути сирени, у мікрорайонах Гречани, Центр (частково), Південно-Західний, Озерна. Разом з тим, у частині центру, біля адміністративних будівель та філармонії, сирену таки чули. Лунала вона також біля обласної лікарні.

Також повітряну тривогу чули у Нетішині, Шепетівці, Кам’янці-Подільському, Городку, Білогір’ї та інших громадах. Щоправда, там також чимало скарг на відсутність сирен.

Відбій повітряної тривоги дали о 16.15. Зазначається, що була загроза ракетного обстрілу,

Нагадуємо, якщо ви почули сигнал або побачили повідомлення у соцмережах про повітряну тривогу, не потрібно дискутувати, чути сирени чи ні, чи, можливо, це навчання. Навчальних сирен під час війни немає. Побачили повідомлення – спустилися в укриття або перемістилися у найбезпечніше місце.

Вийти з укриття можна тільки після того, як з’явиться офіційна інформація про відбій повітряної тривоги.

До слова, повітряну тривогу практично одночасно оголосили у багатьох областях на заході України.

Нагадаємо, сьогодні у Старокостянтинові намагалися обстріляти військовий аеродром.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook