Новини
Суспільство

Хмельниччина від початку російського вторгнення втратила 12 бійців

Стало відомо про ще чотирьох загиблих бійців з Хмельниччини. Про двох з них повідомив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, не називаючи імен.

Ще один загиблий – це 21-річний контрактник Збройних Сил України Володимир Семенюк, випускник Старокостянтинівського професійного ліцею. Він загинув 26 лютого поблизу міста Олешки на Херсонщині.

Інший  –  22-річ­ний Ан­дрій Бонда­рук із се­ла Кам’ян­ка Ула­ша­нівсь­кої тергромади Шепетівського району. Хлопця приз­ва­ли на стро­ко­ву служ­бу у вересні ми­ну­ло­го ро­ку, не­що­дав­но він під­пи­сав кон­тракт до лав ЗСУ. Ніс служ­бу в 95-ій де­сан­тно-штур­мо­вій бри­га­ді. За­ги­нув у бою під Ми­ко­ла­євом.

Найбільше загиблих серед жителів Хмельниччини від початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну – з Кам’янець-Подільського району. Це Олександр Зверев, Вадим Розум’як, Богдан Олексійчук й Олександр Кириченко з Кам’янець-Подільського району.

Усі, крім Олександра Кириченко, полягли у перший день війни. 21-річний Олександр Кириченко загинув під час обстрілу градами під Харковом 26 лютого.

Загалом від початку вторгнення російських військ в Україну Хмельниччина втратила 12 військових: Олександра Зверева, Вадима Розум’яка, Богдана Олексійчука й Олександра Кириченка з Кам’янець-Подільського району, Богдана Заломського і Володимира Семенюка зі Старокостянтинівської громади Хмельницького району, Назара Кравчука й ще двох хлопців з Хмельницького, Володимира Мазуренка і Андрія Бондарука з Шепетівського району та Олександра Мельника з Городка.

Герої не вмирають! Слава Україні!

Автор: Світлана Русіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook