Новини
Суспільство

На Хмельниччині бійці-добровольці склали присягу на вірність

У Хмельницькому та Славуті вчора, 8 березня, присягу на вірність українському народу склали бійці добровольчих об’єднань, які готові стати на захист країни.

Хмельницький стрілецький батальйон був сформований міською радою спільно з військкоматом. В нього входять люди різного віку, професій та статі.

Люди в батальйоні різні: друзі, знайомі понад 10 років. Батько з двома синами. Дівчина, яка не могла стояти осторонь подій та взяла в руки зброю. 18-літній юнак, який приїхав велосипедом з Летичева до Хмельницького, аби мати змогу битися проти ворога, розповідають про бійців батальйону у соцмережах.

Присягнули на вірність державі також бійці-добровольці у Славуті. На центральній площі, де складали присягу, спільний молебень відслужили священнослужителі.

«Ми зібралися тут з єдиною метою – захистити Україну. Адже вся земля нашої держави належить українському народу. Ми сьогодні зобов’язані забезпечити стабільну роботу підприємств критичної інфраструктури, не допустити мародерства тощо. Всім щиро вдячний за вашу роботу. Перемога за нами!» – з такою промовою виступив перед добровольцями міський голова Василь Сидор.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook