Новини
Суспільство

У Хмельницькому та Кам’янці попрощалися із загиблими військовими

22-річного Захара Квасного та 57-річного Сергія Вівдича поховали сьогодні, 12 березня, у Кам’янці-Подільському та Хмельницькому. Останній спочинок військові знайшли на алеях Слави у Кам’янці-Подільському та Хмельницькому.

Лейтенант Захар Квасний загинув 25 лютого під час боїв поблизу міста Ірпінь.

Народився Захар Квасний у селі Руда Кам’янець-Подільського району, навчався в НВК №3, закінчив Кам’янець-Подільський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою, випускник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, проходив службу одній з військових частин на Вінниччині.

Попрощатися із загиблим військовим прийшли рідні, друзі, кам’янчани та представники влади. Поховали захисника України на Алеї Слави міського кладовища.

Також сьогодні в обласному центрі попрощалися з майором Сергієм Вівдичем, уродженцем Краматорська, який останнім часом служив у Хмельницькому, у 19 ракетній бригаді імені Святої Варвари.

Сергій Вівдич – родом із Краматорська, що на Донеччині. Боронити країну від ворога він пішов ще у 2014 році. Із початком повномасштабної війни перебував на півночі країни. Загинув 8 березня.

Попрощатися з героєм прийшло багато його побратимів та найрідніші люди. Поховали військового на Алеї Слави на кладовищі у мікрорайоні Ракове, йдеться у сюжеті МТРК Місто.

З 24 лютого і донині у Хмельницькому поховали вже шістьох військових.

  • Анатолій Буяр
  • Євгеній Будзіховський
  • Назар Кравчук
  • Дмитро Цвітун
  • Ігор Драч
  • Сергій Вівдич

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook