Новини
Офіційно

Нетверезі водії на Хмельниччині продовжують “дарувати” свої автомобілі армії

На території області досі триває заборона на продаж алкоголю та кермування транспортом у нетверезому стані. Попри це, на Хмельниччині досі виявляють водіїв, які сідають за кермо п’яними. Автомобілі у них вилучають, щоб передати ЗСУ.

Про правила життя в умовах воєнного стану вкотре нагадав під час брифінгу начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія.

За словами посадовця, його наказ, як керівника ОВА, щодо зловживання алкоголем водіями наразі не скасований. Всі автомобілі, вилучені у нетверезих водіїв, пообіцяв показати та попередив:

Це не зміниться. І якщо хтось сідає за кермо п’яним і отримує протокол за 130 статтею, їхні автомобілі передадуть захисників нашої держави. Вони їм більше потрібні, ніж вам.

Разом з тим, як повідомив Сергій Гамалій, від мешканців області надходить чимало питань щодо продажу алкоголю, іноді навіть у вигляді офіційних звернень. Заборона на продаж алкоголю на території краю також продовжує діяти. Щоправда, “легкий” алкоголь у магазинах таки можна придбати.

Алкоголь до 8% дозволений, пиво можна продавати на території області згідно з чинним законодавством, – прокоментував Сергій Гамалій.   

https://youtu.be/MzexhovxX-0?t=116
Відео: Nagolos TV

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook