Новини
Нетішинська міська

Міський голова Нетішина закликав громаду максимально використовувати земельні ділянки за призначенням

У зверненні до мешканців Нетішинської громади Олександр Супрунюк розповів про відновлення роботи підприємств у місті та закликав містян та переселенців шукати роботу, аби підтримувати економіку країни. Також очільник громади закликав максимально використовувати земельні ділянки під вирощування сільськогосподарської продукції

Мусимо відновлювати економіку. Зараз розпочинають роботу багато підприємств та підприємців, відновлюється будівництво деяких об’єктів приватними структурами, в першу чергу. Я звертаюся до всіх: шукайте роботу, працюйте, відновлюйте роботу. Ми збираємо дані про наявність вакансій. Всі вони будуть опубліковані на сайті міської ради, – сказав міський голова.

Також він наголосив на тому, що необхідно максимально використати земельні ділянки – засіяти, засадити сільськогосподарськими культурами.

У нас з цим можуть бути проблеми, оскільки південні та східні області зараз потерпають від агресивних дій і, відповідно, може бути певний дефіцит окремих товарів і продуктів, – попередив Олександр Супрунюк.  

Також він зазначив, що під час воєнного стану може реквізуватися майно, транспорт та земельні ділянки, які не обробляються.

Звертаюся до всіх: або самі використовуйте, або віддавайте іншим, щоб використовували і засаджували ці земельні ділянки,сказав Олександр Супрунюк.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook