Новини
Ізяславська міська

На Шепетівщині поховали двох загиблих військових

На Славутчині та в Ізяславі вчора, 20 березня, попрощалися з Іваном Охрімчуком та Русланом Рагімовим, які загинули від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Обох героїв поховали з військовими почестями.

Лейтенантом Іван Охрімчук, командир гірсько-штурмового взводу, народився у Славуті 1995 року. Закінчив 9 класів міської гімназії №3. Навчався у Нетішинському професійному ліцеї за спеціальністю “газоелектрозварювальник”. З 2015 року служив у лавах ЗСУ, брав участь в АТО. У 2020 році закінчив Львівську Академію Сухопутних військ.

Після навчання ніс військову службу в окремій гірсько-штурмовій бригаді. Загинув у бою з російськими окупантами 7 березня.

Поховали Івана Охрімчука у селі Пашуки. У загиблого військового залишилися матір, Тетяна Марʼянівна, та сестра Людмила, – повідомили у міській раді Славути.

Зі старшим солдатом, навідником гранатометного відділення взводу вогневої підтримки гірсько-штурмової роти гірського штурмового батальйону Русланом Рагімовим попрощалися вчора, 20 березня, на площі Героїв Майдану в Ізяславі.

Провести в останню путь військовослужбовця, який загинув 14 березня внаслідок важкого поранення, отриманого під час авіаційного удару на Запоріжжі, зібралося сотні людей. Як тих, хто знай Руслана Каміловича особисто, так і тих, хто вперше почув ім’я героя з сумної новини.

Не стримав сліз під час церемонії прощання міський голова Ізяслава Сергій Шлегель, висловлюючи слова подяки батькам за сина та шани до загиблого героя.

Поховали Руслана Рагімова з військовими почестями на центральному кладовищі міста Ізяслав, на алеї почесних поховань.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook