Новини
Суспільство

Зустріч із рідними влаштувало командування воїнам Хмельниччини

Обійняти дружину, притиснути до грудей дитину – що може краще розрадити захисника Вітчизни? В умовах постійної готовності до бойових дій зняти напруження воєнних буднів найліпше можуть погляд рідних, тепле слово близьких.

Саме тому командування одного зі стрілецьких батальйонів краю влаштувало концерт для воїнів та їхніх родин. Дорога до частини хоч і не близька, але можливість побачити чоловіків-захисників дозволила її здолати.

Рішення про зустріч з рідними народилося спонтанно, але діяли ми оперативно. Ми не чарівники, а поки вчимося проводити такі заходи. Для гостей частини підготували концертну програму, в якій беруть участь і військовослужбовці, і артисти Хмельниччини – творчі люди краю, – прокоментував начальник штабу.

Поки дорослі обіймалися-спілкувалися, готувалися до творчого заходу, малеча вже «окупувала» сцену: бігала та гралася, тобто організувала свою дитячу забаву.

В лавах батальйону проходять службу, крім професійних військовослужбовців, представники різних фахів і напрямків діяльності: бізнесмени, держслужбовці, колишні прикордонники, депутати місцевих рад, водії громадського транспорту, колишні військові та правоохоронці, фермери, пекарі, педагоги, митці та будівельники, – додав начальник штабу.

Серед захисників Вітчизни –  юнаки 19 років та збагачені життєвим досвідом 60-літні чоловіки. Всі професії, представлені в лавах підрозділу, й не перерахувати, але саме в цей день в пошані були митці, бо допомогли зорганізувати дійство.

Але найбільша подяка порядним, чесним, справжнім українцям, які під загрозою військових дій, небезпеки втратити життя, свободу, забули про чвари, та об’єдналися та допомагають один одному.  Дякуємо за ваші добрі справи, за вашу щирість та ваші молитви, ми відчуваємо їх щосекунди, – наголосив начштабу.

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook