Новини
Увага!

Хмельничан просять тимчасово не замовляти онлайн книги харківського видавництва

Через постійні обстріли російськими військами Харкова, офіс та сайт одного з найбільших видавництв України наразі не працює. Хмельничан та мешканців області, які є членами “Клубу сімейного дозвілля” (КСД) і віддають перевагу замовленням онлайн, просять тимчасово цього не робити, а купувати книги у магазині видавництва.

Про тимчасові (сподіваємося) перебої в роботі сайту видавництва повідомила у соцмережах працівниця книгарні, розташованої у Хмельницькому.

Звертаюсь до клієнтів нашої книгарні КСД Клуб сімейного дозвілля. Не замовляйте і не вибирайте книги на нашому сайті. Не забувайте, що наш офіс і склад знаходились в Харкові. Ні офіс, ні сайт не працюють. Складу більше не має. Якщо ви маєте бажання придбати якісь книги, то приходьте до нас в магазин в Хмельницькому, ми ще працюємо, – написала хмельничанка.

Додамо, що хоч фізично сайт продовжує працювати, за словами пані Тетяни, фактично він не функціонує, оскільки приймати замовлення, опрацьовувати їх та відправляти по Україні харків’яни наразі не мають можливості.

Хмельничани, які є членами клубу, можуть придбати книги та підтримати видавництво, у магазині. Він розташовується у ТЦ “Квартал”. Мешканцям області, які не мають у своїх населених пунктах книгарень КСД, доведеться зачекати, поки видавництво відновить свою роботу.

Стежити за новинами видавництва можна на сторінці у соцмережах клубу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook