Новини
Суспільство

Загиблого на війні офіцера поховали у Хмельницькому

Хмельницький провів в останню путь ще одного героя – офіцера 19 ракетної бригади Дмитра Васильєва. 18 березня він потрапив під ракетний обстріл. Помер у шпиталі 19 березня. В Дмитра Васильєва залишилися дружина та двоє дітей.

Народився Дмитро Васильєв на Миколаївщині. Після здобуття військової освіти оселився у Хмельницькому. Захищав Україну з 2014 року. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня. Вже цього року його нагородили орденом Богдана Хмельницького II ступеня посмертно.

За словами офіцера командування 19 ракетної бригади Олексія Наконечного, загиблий підполковник Дмитро Васильєв був досвідченим, фаховим, кваліфікованим офіцером, який завдяки своєму розуму і наполегливій праці дослужився до високої посади.

На передову Дмитро Васильєв вирушив у перший день повномасштабної війни. 18 березня під час ракетного обстрілу військовий отримав важкі поранення. Наступного дня у шпиталі його серце зупинилося.

Дмитро Васильєв – 13 військовий з Хмельницького, який віддав за свободу України найцінніше. Поховали офіцера на Алеї Слави, поруч із загиблими побратимами.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook