Новини
Кам'янець-Подільська міська

Модульні будинки для переселенців хочуть будувати на Кам’янеччині

Не лише у Хмельницькому хочуть зводити нові будинки для розміщення переселенців, які залишилися у місті в очікуванні, коли зможуть повернутися до власних домівок. Над реалізацією схожого проєкту наразі думають у Кам’янець-Подільському районі. Щоправда, там йдеться про простіші будівлі та, ймовірно, коротші терміни завершення будівництва.

Нагадаємо, за планами хмельницької влади, у місті хочуть будувати триповерхові будинки на 2600 квартир, в яких можуть оселитися до шести тисяч осіб. Попередньо, на це піде близько пів року. Якщо такий проєкт буде затверджено урядом.

Забезпечити новим житлом внутрішньо переміщених осіб хочуть і на Кам’янеччині. Там розглядають можливість будівництва у територіальних громадах району модульних будинків для тривалого проживання переселенців. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав голова Кам’янець-Подільської районної ради Михайло Сімашкевич.

Окрім того, на місцях оглядаємо будівлі, які можна пристосувати для проживання людей. Пропрацьовуємо це питання і з міжнародними партнерами щодо допомоги з необхідними будівельними матеріалами, необхідним обладнанням тощо, – додав Михайло Сімашкевич.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook