Новини
Суспільство

Керівник Хмельницької ОВА попросив блогерів не дестабілізувати ситуацію в країні

Не хайпувати, не поширювати інформацію, яка може розхитувати та дестабілізувати і без того складну ситуацію в країні закликав блогерів керівник Хмельницької обласної військової адміністрації у своєму вечірньому зверненні до громади.

Замість займатися виконанням своїх прямих обов’язків, керівник військової адміністрації періодично змушений витрачати чимало часу на те, аби перевіряти та спростовувати інформацію, яку публікують у соцмережах.

Як приклад, Сергій Гамалій навів інформацію про інформацію, яку поширили в коментарі під його дописом. Йшлося там нібито важливий лист, який надійшов на адресу ОВА і на який не було дано відповіді.

Цей допис активно почали “розносити” по соцмережах блогери, які часто живуть за рахунок хайпу та ініційованих ним коментарів, які популяризують сторінки так званих “лідерів думок”.

Щодо історії з листом, то Сергій Гамалій повідомив наступне:

З’ясувалося, що людина направила лист через MMS комусь на телефон. Є процедура направлення звернення в державні органи. Прошу її дотримуватись. Пишіть офіційні листи, якщо потрібна допомога, а не по соцмережах.

Нагадаємо, раніше Сергій Гамалій говорив про те, що блогерів-колаборантів, які популяризують себе за допомогою провокативних відео, жорстко каратимуть.

Відео: Хмельницька ОДА

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook