Новини
Події

Норвезький Червоний Хрест відкриває офіс у Хмельницькому

29 березня Хмельницький відвідала делегація Норвезького Червоного Хреста на чолі з генеральним секретарем Бьорнтом Ейплендом. За підсумками візиту він поділився своїми враженнями від роботи хмельничан, а також повідомив про відкриття норвезького офісу Червоного Хреста в обласному центрі.

Делегація відвідала штаб переселенців, розташований у кінотеатрі ім. Т. Шевченка, та ознайомилися з його роботою. Разом з хмельничанами перечекали чергову повітряну тривогу, скориставшись для цього укриттям у центрі міста. Відвідали їдальню у ресторані «Жовтневий», де мають можливість харчуватися переселенці, які мешкають у Хмельницькому. Крім того, відвідали психологічний центр та хостел, створені об’єднанням волонтерів «Захист».

За підсумками візиту до Хмельницького пан Ейпленд відзначив високу організацію рівня роботи з переселенцями з «гарячих» регіонів України у місті. Зокрема, щодо приймання та забезпечення їх всім необхідним.

Я відвідав чимало країн, які переживали схожі обставини, але лише у Хмельницькому побачив, що всі люди, які безпосередньо зайняті роботою з переселенцями, чітко знають та розуміють, що вони роблять, та виконують поставлені задачі. Відповідно, їхні «підопічні» почуваються насправді захищеними, – зазначив пан Ейпленд.

Наразі Норвезький Червоний Хрест відкриває свій офіс у Хмельницькому для оперативного надання медичної допомоги переселенцям, які залишаються жити у Хмельницькій, Тернопільській та Вінницькій областях.

В зв’язку з відкриттям офісу стартує набір персоналу для забезпечення його належного функціонування (роботодавець – Норвезький Червоний Хрест при Хмельницькій ОО ТЧХУ):

  • координатор з логістики (вища освіта, досвід роботи)
  • фінансовий координатор (вища освіта, досвід роботи)
  • координатор зі збору і обробки даних (вища освіта, досвід роботи)
  • водій (досвід роботи)

Також у зв’язку з розширенням офісу Хмельницького ОО ТЧХУ потрібні:

  • Фінансовий координатор (вища освіта, досвід роботи)
  • координатор управління персоналом (вища освіта, досвід роботи)
  • координатор охорони здоров‘я (вища освіта, досвід роботи)
  • координатор зі збору та обробки даних (вища освіта, досвід роботи)
  • водій (досвід роботи)

Запис на співбесіду за телефоном – 067-314-77-08, Марія  

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook