Новини
Суспільство

Волонтери та депутати об’єдналися у Хмельницькому для допомоги армії

Координаційну групу “Робимо Разом” створили у Хмельницькому для підтримки військових, надання гуманітарної допомоги тим, хто її потребує, та координації роботи волонтерів та депутатів в області. За підсумками роботи протягом місяця громади Хмельниччини отримали 30 тонн гуманітарної допомоги.

В Україні понад 8 років триває війна і уже 36-й день, як почалося повномасштабне вторгнення Росії. Активність бойових дій, викликані війною, гуманітарні проблеми потребують злагодженої роботи в тилу.

На початку березня депутати від «Слуги Народу, волонтери та активісти об‘єднались в координаційну групу «Робимо Разом», щоб надавати якісну допомогу переселенцям та військовим.

За час війни кожен з депутатів займався допомогою у своїй громаді, але зараз, щоб краще допомагати армії та усім потребуючим ми об’єднали свої зусилля, бо розуміємо, що повинні діяти спільно! – зазначив нардеп Сергій Мандзій.

Головними завданнями групи є:

  • допомога військовим бойових частин
  • надання гуманітарної допомоги для тимчасово переміщених осіб;
  • координація роботи волонтерів та депутатів на Хмельниччині.

За місяць роботи, координаційна група направила до 30 тонн гуманітарної допомоги для громад Хмельниччини.

Всіх, хто хоче долучитися до допомоги, запрошують долучитись, попри політичні погляди та інтереси. Усі працюють разом для перемоги!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook