Новини
Здоров’я

Центр масової вакцинації у Хмельницькому змінив адресу

Від сьогодні, 2 квітня, хмельничани та гості міста, які мають бажання вакцинуватися, можуть зробити це за новою адресою. Центр масової вакцинації тепер розташовується майже там само, де й раніше, але в іншому приміщенні. Щодо статистики хворих на коронавірус, то, в порівнянні з аналогічним періодом минулого року, кількість хворих знизилася майже на 90%.

За інформацією генерального директора Хмельницького обласного центру контролю та профілактики хвороб Миколи Габрикевича, щодня у Хмельницькій області реєструють близько сотні нових випадків захворювання на COVID-19. Поменшало пацієнтів також у медичних закладах. В деяких лікарнях у зв’язку з цим скоротили ліжковий фонд, оскільки виділяти кілька сотень ліжок при десятку пацєнтів немає сенсу.

Нагадаємо, з 27 березня Хмельниччина офіційно вийшла з “червоної” зони карантину. Загалом, по всій Україні епідемічне зонування наразі скасоване – через неможливість в умовах воєнного стану вести статистику. Карантин на території держави продовжений до 31 травня.

Попри те, хмельничани продовжують (або завершують) процедуру вакцинації та отримання бустерних доз вакцини. Отримати щеплення у центрі міста тепер можна в приміщенні Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва, що на вул. Володимирська, 103 (будівля напроти “Поділля-центру”). Графік роботи центру: з 09:00 до 14:00.

Також у мікрорайоні Озерна пункт щеплень переїхав за старою адресою: Залізняка, 14. Графік роботи цього пункту: з 09:00 до 12:00, повідомили у Хмельницькій міській раді.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook