Новини
Увага!

Шахраї на Хмельниччині знову дурять бізнесменів

Вкотре податківці області отримують повідомлення від підприємців, яким телефонують невідомі особи та, представляючись посадовцями податкових інспекцій, просять перерахувати “фінансову допомогу” на вказані ними рахунки.

Один з телефонних номерів, яким можуть користуватися шахраї, податківці навіть вказали у своєму повідомленні – 097-979-46-32. Як зазначають у податківців, користуючись складною ситуацією в країні та всебічною підтримкою армії та переселенців, аферисти сподіваються легко збагатитися завдяки психологічному тиску та наполегливості.

Посадові особи ДПС діють виключно у рамках законодавства та не мають жодного стосунку до таких дзвінків,наголосили у ГУ ДПС у Хмельницькій області.

Платників податків вкотре закликали бути обережними та не довіряти сумнівним дзвінкам від невідомих осіб, ким би вони не представлялися.

У випадку контакту з шахраями мешканцям Хмельниччини радять оперативно повідомляти про такі дзвінки правоохоронцям (тел. 102) або на «гарячу» телефонну лінію ДПС «Пульс» за тел. 0-800-501-007 (напрямок 5).

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook