Новини
Суспільство

Росіянин, який мешкає на Хмельниччині, знищив свій військовий квиток (ВІДЕО)

Молодий чоловік, який народився та прожив у Росії більшу частину свого життя, а також служив у російських військах, наразі мешкає у Хмельницькій області. Після спілкування зі співробітниками ДБР, росіянин показово знищив свій військовий квиток та закликав росіян зробити те саме.

24-річного громадянина РФ виявили працівники Державного бюро розслідування під час здійснення фільтраційних заходів з виявлення ДРГ в Україні. Він став одним з тих, хто відкрито засудив дії співвітчизників та назвав їх злочинними.

У 2017 році я закінчив службу в російській армії. В 2019 році вперше приїхав в Україну. Тут живуть хороші і добрі люди. Тут я познайомився зі своєю майбутньою дружиною. Мені страшно усвідомлювати, що країна, в якій я народився та виріс, напала на Україну. Я засуджую дії військових Росії, громадян та влади, які розв’язала та підтримують цю війну, – сказав у своєму зверненні колишній механік БТР мотострілецьких військ РФ.

На знак підтвердження своїх слів та на знак протесту проти війни росіянин порвав свій військовий квиток та звернувся до однолітків, які наразі служать у лавах російських військ з проханням подумати, заради чого вони вбивають мирних людей в Україні, виконуючи злочинні накази, та повертатися додому.

За інформацією ДБР

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook