Новини
Екологія

Хмельничани ініціюють свою толоку на берегах Південного Бугу

“Зробимо Хмельницький чистим!” – під таким гаслом хмельничани завтра, 14 квітня, збирають свою толоку, аби прибрати частину берегів головної річки Хмельницького, на яких після зими, напевно, зібралося чимало сміття. Приєднатися до ініціативи закликають всіх, кому подається чисте довкілля та не подобаються купи сміття у зонах відпочинку.

Весняні толоки та прибирання – давня післязимова традиція не лише хмельничан, а й усіх мешканців Хмельницької області. Наразі різноманітні толоки влаштовують у різних містах області. Покликали подолян на прибирання також дорожники, які планують розчищати узбіччя у найближчі вихідні. А у Хмельницькому місячник чистоти триває з 1 квітня по 1 травня.

Небайдужі хмельничани також не залишаються осторонь та скликають “берегову” толоку. Про це написав у соцмережах відомий хмельницький фотограф та любитель різноманітних перформансів Сергій Аніськов.

Якщо ти хочеш принести користь, у тебе є вільний час і в душі ти природолюб (екологіст), запрошуємо тебе та твоїх друзів приєднатися до прибирання прибережної смуги р. Південний Буг! Збираємось 14 квітня (четвер) о 10:00 на перехресті вул. Степана Бендери та Прибузької біля мосту (недалеко від зупинки “Юність”). З собою брати: гарний настрій, друзів, рукавиці, поліетиленові пакети! Будемо прибирати до вул. Трудової.

Орієнтовний час, протягом якого триватиме толока, – три години.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook