Новини
ДТП

На Хмельниччині внаслідок ДТП на блокпосту загинув військовослужбовець

Вантажівка, за кермом якої перебував нетверезий водій, врізалася у блокпост на одному з автошляхів Хмельниччини. Внаслідок ДТП двоє бійців тероборони, які несли службу на блокпосту, травмувалися, один військовослужбовець загинув. За скоєну ДТП з летальними наслідками водієві загрожує до 10 років ув’язнення.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, дорожньо-транспортна пригода на блокпосту сталася вчора, 13 квітня, після 9 вечора. Неподалік Давидковецького перехрестя вантажівка DAF, за кермом якої був киянин, на швидкості врізалася у конструкцію блокпосту, на якому несли службу бійці тероборони. Двоє бійців (обидва віком 36 років) внаслідок ДТП отримали травми та були госпіталізовані до обласної лікарні. 43-річний військовий – загинув на місці від отриманих травм.

Як встановила перевірка, 28-річний водій перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння. Водія затримали. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу. За фактом ДТП, яке спричинило смерть людини, відкрите кримінальне провадження.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook