Новини
Суспільство

Каву з «елементами» Чорнобаївки пропонують у Хмельницькому

Прикрашати каву різноманітними малюнками та написами – ідея не нова. У Хмельницькому до цього підійшли патріотично. Малюнки, що зображають національну символіку, напис «Чорнобаївка» та інші патріотичні фрази, актуальні сьогодні, пропонують в одній із кав’ярень міста. У закладі переконані – така ідея не лише покращує настрій відвідувачам, а й наближає нашу перемогу над російською ордою.

Відвідувачі кав’ярні на власний смак можуть обрати, з яким саме написом або малюнком хочуть смакувати напої на основі кави.

Славнозвісна – про корабель. Також є варіації на тему герба України. Також може бути про Чорнобаївку, – розповідає про асортимент працівник кав’ярні.

У ресторані патріотичну каву можна випити із будь-яким малюнком і написом. І не лише тим, що пропонують. Окрім оригінальних напоїв, заклад готує безкоштовні обіди для переселенців. А кава – це лише частинка вкладу в перемогу над росіянами.

Це «фішка» нашого закладу. Зараз потрібно бути патріотичними. Ми ж любимо свою Україну. І ці написи – як стимул до того, що ми найкраща нація, – пояснює управляюча ресторанно-готельним комплексом Анна Марчук.

Не зважаючи на досить крихку економічну ситуацію в країні, заклад продовжує працювати. Спочатку винятково на благодійно-волонтерській основі. Згодом – зі знижками. Проте – не звільнивши жодного працівника. Кажуть, ворожа армія обов’язково вся піде у фарватері російського корабля. Або завершиться її безславний шлях на просторах Чорнобаївки, йдеться у сюжеті каналу Перший Подільський.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook