Новини
Погода

Прогноз на 25 квітня: дощі з грозами прогнозують на Хмельниччині

Додаткового вихідного після Великодня через війну в Україні не буде (як не буде їх і на травневі свята), тож уже завтра мешканцям Хмельниччини доведеться повернутися до роботи. Зранку не зайве буде захопити парасольку, оскільки синоптики прогнозують дощі і навіть грози. Як і обіцяли раніше, повітря прогріється досить відчутно, проте день обіцяє бути хмарним по всій території області.

Хмельницький центр з гідрометеорології про погоду інформує так: протягом дня – хмарно з проясненнями, короткочасний дощ, вдень місцями грози. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 6-11° тепла,  вдень 17-22° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Опади очікуються протягом усього дня: вранці – дощ, у другій половині дня – дощ із грозою, якому на зміну прийде сильний дощ. Температура повітря вранці +12, вдень +18, ввечері +11.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Дощ йтиме вночі, але ще до приходу ранку закінчиться. У другій половині дня розпочнеться дощ із грозою, який ввечері перейде в дощ. Температура повітря вранці +12, вдень +19, ввечері +13.

Хмарна погода протримається у Шепетівці весь день. Вночі та вранці очікується сильний дощ. Температура повітря вранці +12, вдень +18, увечері +12.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook