Новини
Політика

Колишній губернатор очолив Координаційний штаб підтримки бізнесу на Хмельниччині

Підтримка бізнесу на Хмельниччині у воєнний період – одне з пріоритетних завдань військової адміністрації. Адже забезпечення повноцінного функціонування економічної інфраструктури області дозволить наповнювати бюджет країни, який, в свою чергу, буде розподіляти ресурси на армію, що в кінцевому етапі наблизить Україну до перемоги у війні проти російського загарбника.

На цьому наголосив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін під час спілкування з представниками робочої групи щодо вирішення проблемних питань діяльності суб’єктів малого підприємництва при Хмельницькій обласній адміністрації.

На початку зустрічі Сергій Тюрін представив зібранню керівника Координаційного штабу підтримки бізнесу, створеного при ОВА з метою консультативно-дорадчої допомоги у питаннях підприємництва – Олександра Буханевича та закликав до взаємодії.

Низка дискусійних питань засідання стосувались підтримки функціонування малого бізнесу, зокрема, особливостей впровадження РРО, надання робочих місць внутрішньо переміщеним особам, впровадження цільових програм підтримки підприємництва в умовах воєнного часу, забезпечення аграріїв пально-мастильними матеріалами для проведення сільськогосподарських робіт, тощо. Також однією із важливих тем, які обговорювались, було створення дорожньої карти переорієнтації роботи бізнесу відповідно до внутрішніх потреб країни.

Нагадаємо,Олександр Буханевич раніше очолював Хмельницьку обласну державну адміністрацію і наразі є головою Хмельницької обласної організації партії “УДАР”.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook