Новини
Погода

Прогноз на 3 травня: тепло на Хмельниччині зберігатиметься

Другий день поспіль на Хмельниччині буде тепло. Щоправда, де-не-де в області можливі короткочасні невеликі дощі, а також сильні пориви вітру. Однак загалом погода радуватиме.

Хмельницький центр з гідрометеорології про погоду інформує так: 3 травня в області буде мінлива хмарність, вночі та вдень місцями невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер південно-західний з переходом вдень на північно-західний 5-10 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 16-21° тепла.

Протягом дня у Хмельницькому буде невелика хмарність. В обідній час буде сонячна погода. Опадів не передбачається. Температура повітря вранці +9, вдень +17, ввечері +13.

У Кам’янці-Подільському невелика хмарність зберігатиметься вранці та ввечері. В обідню пору світитиме сонце. Температура повітря вранці +8, вдень +19, ввечері +14.

Вранці в Шепетівці буде суха сонячна погода. Вдень буде невелика хмарність. Після 18 год вечора йтиме невеликий дощ, який закінчиться до пізнього вечора. Температура повітря вранці +8, вдень +19, увечері +13.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook