Новини
Суспільство

У Славуті влаштували генеральне прибирання набережної та річки (ФОТО)

Дерев’яні колоди, шини, безліч пластикових пляшок та інше сміття витягнули з річки Утка та зібрали на її набережній мешканці Славути, які днями разом з комунальниками долучилися до весняної толоки. Попри те, що прибирають береги річки не лише навесні, а й протягом всього року, через недбалість деяких місцевих мешканців час від часу водойма та її набережна мають непривабливий вигляд.

Про весняну толоку, яку влаштували на берегах Утки, повідомили у виконавчому комітеті Славутського виконкому.

Не лише навесні, а й впродовж усього року ми разом із комунальними службами слідкуємо за чистотою пляжу та річки. Але, хочу зазначити, що нам є важливими розуміння, підтримка, свідомість та безпосередня участь самих громадян у розв’язанні цього актуального питання, – прокоментував начальник КУ «Славутська міська рятувально-водолазна служба» Віталій Гулеватий.

На фото, які додали до звіту про толоку, можна побачити великогабаритне сміття, яке дістали з річки. Такі речі навряд чи додавали привабливості річці, так само як і інше сміття, що його позбирали на набережній і яке створювало разючий дисонанс з квітучими деревами, що ростуть на берегах Утки.

Як повідомили у пресслужбі Славутської міської ради, на цьому весняна толока у місті не закінчується. Славутчан просять активно долучатися до прибирання рідного міста, а в майбутньому не перетворювати береги річки на смітник. Адже для складування непотребу є спеціально відведені місця.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook