Новини
Увага!

Вода у Хмельницькому завтра буде непридатною для вживання

Традиційну весняну промивку водогонів запланували на завтра, 12 травня, у Хмельницькому. Роблять це, аби підтримувати відповідний рівень санітарно-епідеміологічного добробуту міста та покращення якості питної води. Протягом 7 годин вода, що тече з кранів у домівках хмельничан та організаціях міста буде непридатна до вживання.

Про заплановані роботи на водопровідних мережах повідомили у міському комунальному підприємстві “Хмельницькводоканал”. Триватиме промивка водогонів з 10.00 до 17.00.

Але вже починаючи з 16.00 хмельничан просять потроху спускати воду, відкриваючи по черзі крани у кухнях та ванній. Так вода швидше стане придатною для вживання та приготування їжі.

Нагадаємо, “Хмельницькводоканал” відмовився від хлорування води два роки тому. Тоді на одній з реконструйованих водонасосних станцій комунального підприємства встановили дві гідролізні системи, які виготовляють гіпохлорит, що використовується як антисептик. Сировиною для нього є розчин звичайної солі та води. Коштували такі системи понад 12 мільйонів гривень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook