Новини
Кримінал

На Хмельниччині нетверезий правоохоронець вчинив ДТП з травмованими

Майора поліції, який у Старокостянтинові, порушивши правила дорожнього руху, наїхав на двох пішоходів, затримали співробітники теруправління ДБР. Внаслідок ДТП двоє жінок отримали численні травми та були госпіталізовані. Перевірка на стан алкогольного сп’яніння поліцейського показала перевищення норми більше, ніж у 10 разів. Наразі вирішується питання про оголошення правоохоронцю підозри у вчиненні кримінального злочину.

Як повідомили у ДБР у Хмельницькому, поліцейський, перебуваючи за кермом свого автомобіля, на перехресті поїхав на червоне світло та збив двох жінок – 36 та 66 років. Життю потерпілих нічого не загрожує, проте якийсь час їм доведеться лікувати отримані травми у місцевій лікарні.

Перевірка на стан сп’яніння показала, що рівень алкоголю в крові водія перевищував норму у понад 12 разів (2,5 проміле).

Справу розслідують співробітники ДБР. Правоохоронцю, який вчинив ДТП у нетверезому стані, може загрожувати ув’язнення строком до трьох років з позбавленням права керувати автомобілем – від 3 до 5 років.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook