Новини
Кримінал

Від початку року на Хмельниччині з обігу вилучено понад 3,5 кілограма наркотиків

Від початку року правоохоронці Хмельниччини зафіксували 54 факти незаконного збуту та близько 60 випадків придбання заборонених речовин. З незаконного обігу вилучено понад три з половиною кілограми наркотиків та психотропів.

В Окружній прокуратурі міста Хмельницького вкотре наголошують на кримінальній відповідальності за придбання та продаж наркотичних речовин. Та зазначають: більшість правопорушників постають перед судом в молодому віці через своє бажання «спробувати заборонене» та вперше притягуються до кримінальної відповідальності.

До прикладу, правоохоронці затримали хмельничанку, яка розфасовувала наркотики в згортки та збувала їх методом «закладок» на території обласного центру. Наркотики, які дівчина не встигла розповсюдити, у неї вилучили. За прагнення «легкого заробітку» відносно хмельничанки скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 307 ККУ. Їй загрожує покарання – від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

23-річний хмельничанин придбав особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено, та зберігав її для власного вживання без мети збуту. Юнака засуджено і призначено покарання – штраф в розмірі 17 тисяч гривень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook