Новини
Погода

Погода на 18 травня: нічні заморозки знову прогнозують на Хмельниччині

Про погіршення погодних умов мешканців Хмельниччини попереджають синоптики. Через нічні заморозки, які очікуються як на території області, так і в обласному центрі, на Хмельниччині 18-19 травня оголошено І (жовтий) рівень небезпечності. Денна температура також суттєво знизиться, у порівнянні з попередніми днями.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області – мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3°,  вдень 13-18° тепла.

До самого вечора у Хмельницькому буде триматися похмура погода, лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +8, вдень +13, ввечері +12.

Досвітні хмари зникнуть вранці з неба у Кам’янці-Подільському, але вдень ненадовго з’являться, щоб ввечері знову зникнути. Без опадів. Температура повітря вранці +9, вдень +16, ввечері +14.

Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Шепетівці до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вранці +9, вдень +15, увечері +12.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook