Новини
Інфраструктура

Комунальний та спецтранспорт на Хмельниччині повністю забезпечені пальним

Попри досі складну ситуацію на ринку пального та щоденні його пошуки автовласниками, принаймні, транспорт критичної інфраструктури вдалося забезпечити. Водіїв, як і раніше, влада Хмельниччини просить скоротити використання приватного автотранспорту без нагальної потреби.

Про ситуацію з пальним в області у зверненні до громади розповів начальник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Гамалій. За словами посадовця, після призупинення держрегулювання цін на пальне, власникам АЗС рекомендовано утримувати його вартість в межах 52 гривні за літр (бензин), 58 гривень за літр (дизель). Завдяки цьому, зазначив начальник ОВА, вдасться наситити ринок.

Пальне в достатній кількості наразі має комунальний транспорт, автівки медиків та військовослужбовців, додав посадовець. Використання приватного транспорту, як і раніше, Сергій Гамалій попросив звести до мінімуму. Адже, крім транспорту комунальників та критичної інфраструктури, є ще перевізники, водіям яких доводиться, разом з іншими, стояти у чималих чергах, аби заправитися. А це, своєю чергою, позначається на якості пасажирських перевезень.

Як розважаються водії в чергах на заправках, читайте за посиланням.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook