Новини
Кримінал

На Шепетівщині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Водій скутера, якого зупинили правоохоронці за порушення ПДР, перебував за кермом нетверезим. Аби уникнути відповідальності за подвійне правопорушення, він вирішив скоїте ще й третє – запропонував патрульним хабар. За пропозицію надання неправомірної вигоди службовій особі чоловік постане перед судом.

Як йдеться в матеріалах справи, патрульні затримали водія скутера у селищі міського типу Понінка наприкінці квітня поточного року. 26-річний чоловік мав явні ознаки сп’яніння, що підтвердив “Драгер” – 2,71 проміле, що у 14 разів перевищує норму.

Аби уникнути відповідальності за правопорушення, водій наполегливо пропонував правоохоронцям хабар. Зрештою, отримавши відмову та попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, кинув купюру в салон службового автомобіля.

Досудове розслідування по справі завершене. Обвинувальний акт скеровано до суду. Відповідно до ч. 1 ст. 369 ККУ чоловікові загрожує покарання у вигляді штрафу або обмеження чи позбавлення волі терміном від 2 до 4 років, повідомили у поліції Хмельницької області.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook