Новини
Суспільство

Водія з перевищенням норми алкоголю у 15 разів зупинили у Хмельницькому

Попри заборону керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння законом та перспективу залишитися без транспорту відповідно до умов воєнного часу, на Хмельниччині продовжують зупиняти автомобілі, за кермом яких виявляють водіїв, у нетверезому, а іноді – у дуже нетверезому стані. Один з таких днями трапився правоохоронцям на блокпосту в обласному центрі.

Днями начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій у своєму зверненні до громади області зазначив: нетверезих водіїв на дорогах, на його думку, поменшало.

Гадаю, це скоріше пов’язано з обмеженою кількістю пального на АЗС, ніж зі свідомістю водіїв, – прокоментував тоді керівник ОВА.

Днями на блокпосту у Хмельницькому інспектори патрульної поліції затримали, ймовірно, “рекордсмена” з керування автівкою після вживання алкоголю.

Як повідомили у Патрульній поліції Хмельниччини, під час перевірки водія ЗАЗ DAEWOO на стан алкогольного сп’яніння, Драгер показав 2,91 проміле, що майже в 15 разів перевищує допустиму норму. Крім того, документів, що дають право на керування автомобілем, у водія також не виявилося.

На порушника склали два адміністративні протоколи.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook