Новини
Офіційно

Вибухи на Хмельниччині: над областю ППО збила ракету

Вкотре період між сигналом «Повітряна тривога» та сигналом «відбій» для мешканців Хмельниччини минув під супровід повідомлень про вибухи, які чули на території області. За різною інформацією, лунали вони як в самому обласному центрі, так і в десь в області. Принаймні, така інформація «гуляла» соцмережами. Одну з цих чуток спростував Хмельницький міський голова, іншу – прокоментував начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Повідомлення про вибухи на Хмельниччині почали поширювати починаючи з 20.40. Інформація різнилася, тож всі терпляче чекали сигналу «відбій», аби почути офіційні коментарі.  

Першим розповів про ситуацію в Хмельницькому міський голова Олександр Симчишин, зазначивши, що поширена інформація про вибухи в обласному центрі – не достовірна. Натомість зазначив, що «ППО результативно спрацювала в межах Хмельницького району».

Детальнішої інформації порадив дочекатися від військової адміністрації.

Інформацію про роботу ППО начальник Хмельницької ОВА підтвердив, зазначивши, що під час повітряної тривоги силами протиповітряної оборони було збито ворожу ракету.

Уламки впали в полі. Жертв та руйнувань немає, – написав у своєму телеграм-каналі Сергій Гамалій.

Та вкотре закликав залишатися в укриттях під час тривог.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook