Новини
Кримінал

Розповсюджувачку наркотиків затримали у лісі неподалік Хмельницького

Вночі у лісосмузі на околиці Хмельницького патрульні виявили та затримала двох громадянок. Одна з них мала при собі предмети, які свідчать про причетність до транспортування та розповсюдження методом “закладок” наркотичних засобів у кількох областях України.

Підозрілою здалася правоохоронцям поведінка жінок, які серед ночі перебували в лісовій зоні неподалік автозаправки на околиці Хмельницького. Підозріло поводилися жінки і під час спілкування з патрульними, що дало їм привід провести поверхневий огляд.

В результаті у 25-річної молодиці виявили при собі цілий арсенал речей, призначених для розповсюдження наркотиків: пакети для фасування, ваги, пакети з білою речовиною та канабісом.

В телефоні громадянки патрульні виявили переписку, ймовірно, з постачальником товару, в якому узгоджується маршрут пересування, та фото “закладеного” для покупців товару.

Як повідомили у патрульних, ймовірно, наркотичні засоби жінка розповсюджувала на території Тернопільської та Дніпропетровської областей. У Хмельницькому ж, швидше за все, мала отримати чергову партію “товару”.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. Білу та зелену речовини вилучили для проведення експертизи.

Нагадаємо, дням на Хмельниччині групі наркоторговців, організованій громадянином РФ, оголосили про підозру

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook