Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині за добу згоріли два автомобілі та мотоцикл

31 травня на Хмельниччині вогнеборці ліквідували п’ять пожеж. Горіли гаражі, автомобілі, житлові будинки та господарчі споруди.

Вранці на вул. Миру в м. Старокостянтинів спалахнув гараж. Пожежу, що розповсюдилася площею 40 кв. м вони ліквідували за лічені хвилини. Але вогонь встиг знищити мотоцикл, покрівлю та речі домашнього вжитку. Ймовірно, пожежа виникла через розгерметизацію паливної системи.

О 15:34 меджибізькі вогнеборці виїхали у с. Ставниця, Хмельницького району. Там спалахнув Volkswagen. Ймовірно, через коротке замкнення електропроводки вогнем було знищено салон авто.

Ще до прибуття пожежно-рятувального підрозділу мешканці м. Полонне самостійно ліквідували пожежу автомобіля Таврія. Вогнем знищено кузов.

Також цього дня у с. Михля, Шепетівського району палала господарча споруда, а в с. Балинівка Кам’янець-Подільського району – житловий будинок. Ці пожежі ліквідовували чергові караули 13 Державної пожежно-рятувальної частини м. Ізяслав та 33 Державного пожежно-рятувального поста смт Смотрич.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook